INFORMACIÓ i SERVEIS

Llicenciat en BELLES ARTS per la UB, Master en COMUNICACIÓN INTERACTIVA, TELECOMUNICACIONES I MULTIMEDIA per la UAB i amb estudis de Vídeo, Fotografia i Màrqueting.

Amb d’una llarga experiència en l’empresa privada de més de 16 anys com a responsable de producció i contractació de tota mena de medis publicitaris en els departaments de Màrqueting i Comunicació d’importants empreses com MONIX i GRIFOLS.

Des de 2004 m’estableixo per compte propi oferint aquesta experiència adquirida per desenvolupar tota classe de materials publicitaris a partir d’analitzar les necessitats de cada client i proposar les estratègies i les solucions més adequades a cada tipus d’empresa i projecte.

SERVEIS

DISSENY GRÀFIC I PACKAGING
Tota mena de solucions en disseny gràfic, des del procés de creació, els estudis previs i conceptualització, fins a la impressió de tota classe de fulletons publicitaris, catàlegs, anuncis, cartells, roll-ups, així com disseny d’envasos i embalatges de Productes, retolació, etc.

WEB
Disseny web a partir de les necessitats del client i la imatge de l’empresa, programació de webs WordPress, catàlegs, portafolis i botigues en línia, butlletins i mailings.
Disseny d’interfícies en col·laboració amb programadors externs. Gestió de dominis i allotjament. Disseny de bàners en format GIF animat i HTML.

INTERACTIUS MULTIMÈDIA
Disseny i programació de projectes interactius en els quals intervenen diferents mitjans: disseny gràfic, fotografia, animació, vídeo, so…, per a presentacions, formació, exposicions…

IMATGE CORPORATIVA
Estudi de la marca i de la competència, diagnòstic i preparació de les propostes segons les necessitats del client. Disseny de la nova imatge o remodelació de l’existent i elaboració de tots els materials necessaris: logotip, manual d’imatge corporativa, aplicació a embalatge, papereria, vehicles, senyalització, digital, …

VÍDEO ANIMACIÓ
Edició de vídeo-presentacions, animacions de gràfiques, il·lustracions, personatges, slideshows, títols i crèdits tant per visualització en pantalles com per a les xarxes socials: Facebook, Instagram.

EDITORIAL
– Maquetació de llibres i revistes, disseny de portades i gestió de la impressió.
– Maquetació de tota mena de publicacions en formats electrònic EPUB, iBOOKS o PDF interactiu.